Tentoonstelling, uitslag en prijsuitreiking zomerfoto wedstrijd

De Dorpsraad vatte begin van dit jaar het plan op om de bewoners van Nunhem te vragen hun dorp te fotograferen. De foto’s zouden dan op de site van de dorpsraad gezet worden.  Aan het eind van de zomer zou een jury dan de mooiste foto uit te uitkiezen.

Deze oproep was niet aan dovemansoren gericht want gedurende de zomer hebben de Nunhemmers bijna 120 foto’s ingestuurd.

Na een kleine voorselectie bleven er 110 foto’s over die op zaterdag 28 september te bezichtigen waren in ons gemeenschapshuis Servaas. De belangstelling voor deze expositie was bijzonder groot. Niet alleen de makers van de foto’s maar ook andere Nunhemmers namen plaats voor een groot TV scherm om alle foto’s goed te kunnen zien.

De aanwezigen konden onder het genot van koffie, thee, vlaai, koek of heerlijke cake via een stembiljet aangeven welke foto ze de mooiste vonden.

Om 15.25 uur trok de vakjury onder leiding van Jo Hendriks zich terug om de uitslag te bepalen. De winnende foto’s waren:

Ad Gijsen (1e prijs)

Marjo Peeters (2e prijs)

Marleen Peters (3e prijs)

De kinderen in de jury vonden deze foto van Ingrid Sauren de mooiste

Ingrid kreeg ook nog een eervolle vermelding voor deze foto:

Namens de Dorpsraad een hartelijk dank aan alle inzenders, belangstellenden én de juryleden Josephine, Lenka, Ella en Jo!

Mocht u alle foto’s (nog eens) willen zien dan kunt u ze hier downloaden. Pas op, het is een groot bestand en gemaakt m.b.v. PowerPoint!

Tekst: Bart v.d. Venne, foto’s: Wil Vogelaar