Herman Meddensplein (4)

Afgelopen dinsdag hebben een 4-tal dorpsgenoten én een vertegenwoordiger van de gemeente Leudal bij elkaar gezeten om te praten over een mooier Herman Meddensplein. Daarbij zijn veel en deels uiteenlopende ideeën op tafel gekomen. Maar ook hebben we nagedacht over doelgroepen (bijvoorbeeld: alleen voor Nunhemmers of ook het toerisme meenemen?). Tevens over hoe groot je het project maakt (puur het plein of ook de omgeving meenemen?). En wat je moet doen om de gemeente aan je zijde te krijgen. Daarbij was “draagkracht” het toverwoord, ofwel het uiteindelijke plan moet op veel ondersteuning kunnen rekenen.

Kortom het begin is er maar we zijn nog ver van het moment dat de schop de grond in kan. We gaan in ieder geval nog een keer met de werkgroep om tafel om puntjes op de “i” te zetten. Daarna gaan we praten met de verenigingen en stichtingen in ons dorp. Ook overwegen we een bijeenkomst met alle Nunhemmers die geïnteresseerd zijn in het onderwerp Meddensplein.

Zodra er weer iets te melden is over dit onderwerp kunt u dat hier én op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/nunhemsnieuws/ lezen!