SJAN organiseert: Buitenspeeldag op 28 juni!

Op woensdag 28 juni organiseert SJAN een activiteit voor jong en oud!
Samen bruggen bouwen, metselen, spelen met water en zand, en nog veel meer leuke activiteiten. Nu maar hopen dat het heerlijk weer wordt!

Locatie is het veldje bij de Beemden in de bocht bij het eilandje in de beek. De activiteiten starten  om 13:30u.
De spontane amerikaanse BBQ start om 17u. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten en drinken meebrengt. SJAN zorgt voor een BBQ.
Dus papa’s en mama’s, oma’s en opa’s, ooms en tantes en alle anderen, neem je picknick kleed mee of je luie strandstoel, dan maakt SJAN er samen met jullie een heerlijke buiten speel middag van!!
De activiteit is voor alle kinderen uit Nunhem en de jeugdleden van de Muziekvereniging.

Na een aantal fikse regenbuien ’s morgens was het ’s middags zeer mooi weer om op straat te spelen. Dat de kinderen het naar hun zin hadden blijkt uit de onderstaande foto’s