Uitslag ballonnenwedstrijd

Toen we op Koningsdag in Nunhem het dorpsplein onder grote belangstelling de naam van Herman Meddens gaven organiseerde de dorpsraad samen met SJAN, Stichting Jeugd Activiteiten Nunhem, een ballonnenwedstrijd. Onder stralend weer koos een groot aantal oranje ballonnen voorzien van een retourkaartje het luchtruim. De wind was richting het oosten, dus Duitsland.

We hadden de terugzendtermijn op 31 mei gesteld.  Er kwamen een aantal kaartjes terug die allemaal een Duitse postzegel droegen.

De ballon die het verste gekomen was is opgelaten door Raf van Berkel uit Nunhem zijn kaartje werd teruggestuurd door de heer Jüres Albert die in Heinsberg woont. Raf kwam dus in aanmerking voor de prijs voor de ballon die de grootste afstand hard afgelegd.
Met zijn moeder zijn we in Roggel bij kantoorboekhandel Thea een cadeautje uit gaan zoeken.
Het werd een vertelboekje van beertje Paddington en een boekje met een luister CD voor in de auto.

We wensen Raf veel lees- en luisterplezier.