Senioren Carnaval

Op dinsdag 12 februari organiseerde de seniorenvereniging Nunhem een carnavalsmiddag voor haar leden.

Om 13.30 uur werd iedereen door de voorzitter van harte welkom geheten met koffie en vlaai.

De middag werd muzikaal geopend door Sjelke Bex, Serf van Sjeng van Leuë Chris en Wiel van Thei vanne Kreemer.

Na een aantal typische Nunhemse liedjes werd de nieuwe prins bekend gemaakt.  De voorzitter deelde mee dat dat Pierre Pustjens geworden was. Nadat hem de versierselen door de Bosuulenprins Wesley waren omgehangen werd afscheid genomen van onze prinses van het vorige jaar Netje Smeets. Netje werd daarna opgenomen in de orde van “De Griese Bosuul”

Prins Pierre kreeg van de Bosuulenprins  ook een onderscheiding.

Om de oude prinses waardig uit te geleiding maakte Pierre een walsje met Netje.

Vervolgens feliciteerde alle aanwezigen onze nieuwe prins.

Er volgde een tweede optreden door Sjelke en kornuiten.

Tegen 15.30 uur trad Ton Claasen op in de Buut die ons op een luchtige manier opzadelde met zijn problemen.

Als uitsmijter trad de Nunhemse groep BookesKook op. Ze zorgde een opperbeste stemming en verschillende polonaises.

Hun laatste liedje was een rozenwals. Pierre deelde rozen uit aan de dames en met de dames die geen roos kregen had Pierre een probleem.

Om 17.00 uur sloten we een heel gezellige middag af.