Seniorenvereniging Nunhem

Secretaris en Vice Voorzitter: B. van de Venne
Penningmeester Ruud muller
Bestuurslid: A. Beurskens.
Het bestuur wordt bijgestaan door Lau Driessen, Bart Giebels, Annie Peeters en Mia Simons.
Banknummer NL40RABO118606182 t.a.v. de Seniorenvereniging Nunhem.

Programma voor de maand OKTOBER   2017

Dinsdag 3 oktober
Van 14.00 uur tot 16.00 uur Kaarten bij Houben

Dinsdag 17 oktober
We gaan op 17 oktober om 12.00 uur weer tafelen deze keer bij Houben.

Voorgerecht:     Bospaddenstoelsoep  of Preisoep.

Hoofdgerecht: Hazepeper of Stoofvlees.

Nagerecht:       Perenbavarois met slagroom.

Voor een 2-gangenmenu vragen we een bijdrage van € 10,00 voor het 3-gangenmenu € 13,50.
Opgeven kan tot 10 oktober bij Annie Beurskens Meester Mertensstraat 1
of bij Mia Simons Meester Mertensstraat 9 onder betaling van de bijdrage.

Vervoer kan geregeld worden via de wensbus. Graag een dag van tevoren reserveren via nummer 06 – 13 23 28 94

Dinsdag 17 oktober
Na het tafelen gaan we weer kaarten bij Houben tot 16.00 uur.

Woensdag 20 oktober
We gaan als het weer het toelaat vandaag weer een mooie fietstocht maken. Onderweg pikken we halverwege een terrasje. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Servaaszaal.

Donderdag 26 oktober.
Vandaag gaan we onder leiding van Ria Engels mooie sieraden maken in de Servaaszaal. We hoeven geen extra warme kleren aan te trekken want het bestuur van de Servaaszaal heeft een nieuwe verwarming laten installeren. We hebben hem afgelopen keer bij het kaarten op 29 september uitgeprobeerd. De zaal is nu lekker warm.

Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van € 5,00

Ria kan maximaal 8 personen begeleiden.
Mochten er meer liefhebbers zijn voor deze activiteit dan doen we het een week later nog een keer.
De eerste groep is al bijna vol.
Opgeven bij B. van de Venne.

Wil je geen sieraden maken dan kun je ook gewoon kaarten of een ander spelletje doen.

Op 23 november gaan we onder leiding van Bartie Seuren kerstballen maken. Er hebben zich hiervoor ook al een paar mensen opgegeven. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. Voor deze activiteit vragen we (voorlopig) een eigen bijdrage van € 10,00 omdat de spullen die we gaan gebruiken nogal duur zijn.

Opgeven bij B. van de Venne.

Ook voor deze activiteit hebben zich al een paar mensen opgegeven.