Seniorenvereniging Nunhem

Secretaris en Vice Voorzitter: B. van de Venne
Penningmeester Ruud muller
Bestuurslid: A. Beurskens.

Het bestuur wordt bijgestaan door Lau Driessen, Bart Giebels, Annie Peeters en Mia Simons.
Banknummer NL40RABO118606182 t.a.v. de Seniorenvereniging Nunhem.

Programma voor de maand JANUARI 2018

Maandag 1 januari 2018
Vanaf 11.00 uur houden we in samenwerking met de dorpsraad Nunhem een nieuwjaarsreceptie in de Servaaszaal. Bij een drankje en een hapje wensen we elkaar dan het allerbeste voor het nieuwe jaar. Bel even 510 978 als u slecht ter been bent en gehaald wil worden.

Dinsdag 2 januari 2018
I
n tegenstelling tot een eerder bericht wordt op 2 januari NIET gekaart bij Houben.

Maandag 15 januari 2018.
We hebben als seniorenvereniging Nunhem een uitnodiging gekregen om aanwezig te zijn bij de seniorenzitting in Neer. Er wordt voor deze zwaar gesubsidieerde middag een eigen bijdrage gevraagd van € 3,00. Voor die € 3,00 krijgt u ook nog een kop koffie.
Er zijn optredens van Beppie Kraft, Ger Frenken, Noud Allers, Toeter Thijs en Óm in te lieste.
Kaarten te bestellen via Annie Hesen Maasweg 12 tel 0475 – 59 31 73

Voor vervoer contact opnemen met B. van de Venne
BELLEN NA 17.00 UUR

Dinsdag 16 januari 2018.
Tafelen bij Servaas.
Voorgerecht : Tomaten-groentesoep
of preisoep.

Hoofdgerecht: Wortelstamppot met zuur vlees   of
Lamspoulet met groenten en aardappelen.

Nagerecht: Bitterkoekjespudding.

We vragen een eigen bijdrage van € 10,00 voor een tweegangenmenu en € 12,50 voor een driegangenmenu.

Opgeven tot 9 januari bij Annie Beurskens Meester Mertensstraat 1 of
Mia Simons Meester Mertensstraat 9 te Nunhem

Vervoer kan geregeld worden via de wensbus. Graag een dag van tevoren reserveren via nummer 06 – 13 23 28 94

Dinsdag 16 januari 2018
Na het tafelen gaan we kaarten bij Houben.

Donderdag 25 januari 2018.
De senioren uit Buggenum komen vanaf 14.00 uur bij ons op bezoek voor een gezellige middag.
Er zijn een aantal mensen die te kennen hebben gegeven een kruisjas kaartclub te willen vormen.
Wilt u kruisjassen dan kunt u zich aanmelden bij Har Gubbels 59 71 20
U hoeft niet per sé lid te zijn van de SVN de kaartmiddagen in de Servaaszaal zijn
voor iedereen vrij toegankelijk. Het enige dat u moet betalen is de koffie.

Woensdag 31 januari 2018
Na de seniorencarnavalsmiddag in Neer hebben we op 31 januari onze eigen carnavalsmiddag met o.a. een optreden van
Pierre Knoops.
We zullen zorgen dat de koffie en de vlaai klaar staan. Naast Pierre Knoops treden nog een aantal andere artiesten op.
Het beloofd weer een gezellige middag te worden.
We vragen een eigen bijdrage van € 5,00.

Opgeven bij B. van de Venne