Seniorenvereniging Nunhem

Secretaris en Vice Voorzitter: B. van de Venne
Penningmeester Ruud muller
Bestuurslid: A. Beurskens.
Het bestuur wordt bijgestaan door Lau Driessen, Bart Giebels, Annie Peeters en Mia Simons.
Banknummer NL40RABO118606182 t.a.v. de Seniorenvereniging Nunhem.

Programma voor de maand SEPTEMBER   2017

Dinsdag 5 september
Van 14.00 uur tot 16.00 uur Kaarten bij Houben

Dinsdag 12 september.
Ons jaarlijkse uitstapje.

Het bestuur heeft dit jaar gekozen voor een boottocht op de Maas. We vertrekken om  13.15 uur met de bus van de Servaaszaal naar Thorn.
Daar stappen we om 14.15 uur op de boot voor een tocht langs Stevensweert, Wessem en  Maasbracht.
Tegen 16.15 zijn we weer terug in Thorn vanwaar we met de bus weer naar Nunhem gaan.
We stappen rond 16.45 uur uit bij Houben.
U kunt dan voor het diner nog even naar huis gaan of in afwachting van het diner op het terras voor of achter het café voor eigen rekening een drankje nuttigen.
Om 18.00 uur gaan we aan tafel.
We vragen voor de bootreis een eigen bijdrage van € 5,00 en voor het diner ook een eigen bijdrage van € 5,00. U kunt aan één of beide activiteiten deelnemen.
U kunt u tot 4 september opgeven bij B. van de Venne onder betaling van de eigen bijdrage

Dinsdag 19  september
We gaan deze maand om 12.00 uur tafelen bij SERVAAS
Voorgerecht.
Bouillon     of
Gebonden bloemkoolsoep

Hoofdgerecht.
Runderbraadstuk           of
Stoofpotje  van witvis met champignons.

Nagerecht.
Vanillepudding met bosvruchtensaus.

Opgeven tot dinsdag 12 september onder betaling van € 10,00 voor een tweegangen menu of € 12,50 voor een drie gangenmenu te voldoen bij opgave.
Opgeven bij Annie Beurskens meester Mertensstraat 1 Nunhem of
Mia Simons meester Mertensstraat 9 Nunhem.

Vervoer kan geregeld worden via de wensbus tegen betaling van € 1,00 enkele reis.  Graag minimaal een dag van tevoren bestellen op nummer 06 – 13 23 28 94

Dinsdag 19  september
Na het tafelen gaan we weer kaarten bij Houben tot 16.00 uur.

Woensdag 27 september
We gaan als het weer het toelaat vandaag weer een mooie fietstocht maken. Onderweg pikken we halverwege een terrasje. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Servaaszaal.

Donderdag 28 september.
Kaarten van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Servaaszaal.