Seniorenvereniging Nunhem

Secretaris en Vice Voorzitter: B. van de Venne
Penningmeester Ruud Muller
Bestuurslid: A. Beurskens.

Het bestuur wordt bijgestaan door Lau Driessen, Bart Giebels, Annie Peeters en Mia Simons.
Banknummer NL40RABO  011 860 618 2
SENIORENVERENIGING NUNHEM PROGRAMMA VOOR DE MAAND AUGUSTUS

Vanwege de vakantie zijn er in de zomermaanden minder activiteiten.

Dinsdag 7 augustus
Het kaarten op dinsdagmiddag 7 augustus  om 14.00 uur bij Houben.

Dinsdag 21 augustus
We tafelen op 21 augustus vanaf 12.00 uur bij Feyenoord.
Het menu:

Voorgerecht: Groentesoep of Vissalade ( Garnaaltjes, makreel en zalm)

Hoofdgerecht: Biefstuk Stroganoff  of  Schnitzel met roomsaus.
geserveerd met div. aardappel- en groentegerechten

Nagerecht: Laat u verrassen.

U  kunt zich opgeven voor het tafelen bij Annie Beurskens  Meester Mertensstraat 1 Nunhem of
Mia Simons  Meester Mertensstraat 9 Nunhem.
Opgeven kan tot dinsdag 14 augustus tegen betaling van € 10,00 voor een twee-gangen menu en € 12,50 voor een drie-gangen menu.

Het tafelen is NIET alleen voor leden van de seniorenvereniging Nunhem, iedereen kan er aan deelnemen. Dus  als u een kennis heeft neem haar of hem gerust mee, u weet als geen ander hoe gezellig het tafelen is.

U kunt met de wensbus tegen een tarief van € 1,00 enkele reis naar Feyenoord vervoerd worden. Liefst een dag van tevoren reserveren.
Bel via   06 – 13 23 28 94    en maak een afspraak met de chauffeur

Donderdag 23 augustus
Afgelopen donderdag 26 juli was het weer zeer mooi maar veel te warm.
We berichten jullie als we gaan fietsen op 23 augustus en melden dan waar we naar toe gaan en een pauze inlassen waar anderen die niet fietsen aan kunnen sluiten.

VOORAANKONDIGING.
Ons jaarlijks uitstapje vindt dit jaar plaats op woensdag 12 september. Het wordt een mooie busreis door Zuid-Limburg, België en mogelijk Duitsland.
We vertrekken tussen 10.00 uur en 11.00 uur en lassen een paar rustpunten in zodat u geen uren achter elkaar in de bus hoeft te zitten. Eén van de rustpunten gebruiken we voor de lunch.

Met Jackie hebben we na de busrit een afspraak gemaakt voor een diner vanaf 18.00 uur.

Zoals gewoonlijk moet u zich bij de secretaris B. van de Venne opgeven tegen betaling van € 5,00 voor de busreis en € 5,00 voor het diner. U kunt aan beide activiteiten deelnemen maar ook aan één van de twee.

STEL UW OPGAVE  A.U.B  NIET UIT TOT HET LAATSTE MOMENT.