Huwelijk, geboorte of overlijden? Mail de redactie!

Voeg s.v.p. kaarten/foto’s toe!

Heeft u nieuws of een mooie foto? Mail de redactie!

Stichting Children Sponsorship

van Dick en Paula Vermeer Nunhem

children sponsorship 1    children sponsorship 2

Einde van de armoede begint op school

Onze Stichting heeft als doelstelling het realiseren van onderwijsmogelijkheden voor kansarme kinderen in India.
Tevens proberen we projecten te steunen die het leven van de allerarmsten kunnen verbeteren.
Dit realiseren we met de hulp van sponsoren die bijvoorbeeld een kind financieel willen ondersteunen.
Dit kan door een financiële bijdrage van € 12,00 per maand waardoor het kind naar school kan en drie maal daags een voedzame maaltijd krijgt.
Wij zijn bijzonder dankbaar dat talrijke sponsoren ons al vele jaren steunen, ook met extra giften, waardoor wij in staat zijn hulp te bieden aan kinderen uit de sloppenwijken en plattelandsdorpjes in de staat Gujarat India.
Al meer dan 40 jaar kunnen we zo iets doen voor de allerarmsten.
Veel kinderen zijn hierdoor in staat geweest onderwijs te volgen.
Momenteel worden 250 kinderen financieel geholpen. Geweldig toch!

Wilt u meer weten over het ontstaan van onze Stichting, bestuur, financieel overzicht en vele foto’s, kijk dan eens op onze
website: www.childrensponsorship.nl
Misschien een reden onze Stichting ook te steunen.

Groetjes Dick en Paula Vermeer