Werkgroep 75-jaar bevrijding Nunhem

De Dorpsraad heeft op woensdag 1 mei met een groot aantal van de Nunhemse verenigingen/stichtingen om tafel gezeten. Dit om te praten over een goede onderlinge samenwerking en afstemming, alsmede een goede inzet de inzet van de (schaarse)  vrijwilligerscapaciteit. Hierover zijn afspraken gemaakt die u hier kunt nalezen.

Tevens is gesproken over het vieren van 75-jaar bevrijding Nunhem. Het betreft het weekend van vrijdag 15 t/m zondag 17 november. Afgesproken is om hier een werkgroep voor op te richten. Naast alle verenigingen en stichtingen willen we ook alle overige inwoners van Nunhem de kans geven om deel te nemen aan deze werkgroep.

Spreekt dit onderwerp u aan en wilt u hier de schouders onder zetten dan bent u van harte welkom! U kunt dan een mailtje sturen naar: info@dorpsraadnunhem.nl